Financiële beoordeling

Weet met wie u zaken doet

Zorg dat u toegang hebt tot de juiste informatie over de financiële gezondheid van mogelijke zakenpartners en voorkom onaangename verrassingen.

Teleroute biedt in samenwerking met Creditsafe Financiële beoordeling aan, een slimme en eenvoudige manier om de financiële betrouwbaarheid van uw zakenpartner te controleren. U ontvangt duidelijke en eenvoudig te gebruiken rapporten met essentiële gegevens over het betreffende bedrijf, van de kredietwaardigheid tot de omzet en winst. Zo beschikt u over de nodige gegevens om zo min mogelijk risico te lopen en uw bedrijf te beschermen tegen wanbetaling.

Alle informatie die u nodig hebt om de juiste beslissing te maken. Beschikbaar met één muisklik.

  • De juiste zakelijke beslissingen maken op basis van accurate financiële gegevens.
  • Snel: u genereert in een handomdraai een compleet en eenvoudig te gebruiken rapport.
  • Gemoedsrust: achteraf geen onaangename verrassingen.
  • Vertrouwen: profiteer van de toegang tot volledige en betrouwbare informatie voor uw financiële afdeling.

Prijs:

  • Binnenlands rapport (over nationale bedrijven): € 3
  • Internationaal rapport (over bedrijven die niet in het eigen land gevestigd zijn): € 7

De Financiële Rating geldt slechts ter indicatie en heeft geen enkele contractuele of juridische waarde. Ze is niet bedoeld om als de enige basis te worden gebruikt voor besluitvorming en is gebaseerd op gegevens die worden verstrekt door derden en waarvan ALPEGA Group onmogelijk de juistheid kan garanderen. ALPEGA Group is niet verantwoordelijk, en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit deze service.

‹ Terug naar het overzicht