Transport company directory

Weet met wie u zaken doet!

Als u interesse hebt voor een vracht of voertuig, maar meer te weten wilt komen over het bedrijf, kunt u rekenen op de Transport Company Directory.  U vindt er informatie over duizenden Europese transportbedrijven: uw potentiële nieuwe zakenpartners.

  • Zoekt u een transportbedrijf met regelmatige routes in Frankrijk? Een magazijn in Spanje of Duitsland? De kans is groot dat u vindt wat u zoekt in onze gids! Met de krachtige zoekfunctie vindt u eenvoudig en snel wat u zoekt, en u kunt de zoekresultaten verfijnen met verschillende filters. De meest complete bedrijfsprofielen worden bovenaan de lijst weergegeven.

  • Alleen gecertificeerde Teleroute-klanten zijn opgenomen in de lijst en kunnen informatie bekijken en bewerken. Zo kunnen we garant staan voor kwaliteitsvolle gegevens.

  • Vergeet niet om uw eigen gegevens regelmatig bij te werken, zo komt u meer bovenaan de lijst te staan. Uw bedrijfsprofiel is in een handomdraai bijgewerkt met nuttige informatie zoals contactpersonen, adresgegevens, voorkeurtalen, regelmatige routes, opslagfaciliteiten en nog veel meer. Zo geniet u van GRATIS publiciteit! Houd uw bedrijfsprofiel up-to-date als u bovenaan de lijst met zoekresultaten wilt staan.

  • Verspil geen tijd: in onze gebruiksvriendelijke gids vindt u meteen wat u zoekt en worden internet en telefoonboeken - vaak een bron van tijdsverlies- overbodig. U voert de gegevens in, drukt op "Zoeken" en u krijgt onmiddellijk betrouwbare informatie.

  • Voorkom spelfouten: in een internationale omgeving kunnen misverstanden bij een eerste contact later voor problemen zorgen. Om dit te voorkomen, heeft elke klant een unieke Teleroute-ID dat gekoppeld is aan de bedrijfsinformatie.  De Teleroute-ID is ook een "erkend kwaliteitslabel" dat u aan zakenpartners kunt meedelen.

  • Mijn favoriete bedrijven: creëer een lijst met bedrijven waar u regelmatig zaken mee doet of met partners die u binnenkort wilt contacteren. U kunt ook persoonlijke opmerkingen toevoegen. Deze lijst is dus als het ware uw persoonlijke en up-to-date adressenboekje!

‹ Terug naar het overzicht